آها یعنی الان تهرانی بعدا میخوای بری اصفهان .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه به سلامتی موفق باشی خوشحال شدم
نمایش نسخه قابل چاپ
آها یعنی الان تهرانی بعدا میخوای بری اصفهان .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه به سلامتی موفق باشی خوشحال شدم
میلاد خوبی ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره فردا دارم میرم!(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی
مثل همیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه داری قلیون میکشی نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیلون 1 ساعت دیگه الان دارم سیگار میکشمنقل قول:
اه توام که همه اش ضد حال (sm3)نقل قول:
آفرین ادامه ببینیم چی میشه!نقل قول:
قشنگ داری تاثیر دخانیات رو روی یک انسان به صورت فشرده آزمایش میکنی!
خسته ام از روزای غمگین بدون اتفاقنقل قول:
همینجوری ادامه بدی بالاخره یه اتفاقی میفته خودتو ناراحت نکننقل قول: