معلوم نیست چون روی کاور آرم هیچ شرکتی نیست...شایدم کاور ساختگی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلوم نیست چون روی کاور آرم هیچ شرکتی نیست...شایدم کاور ساختگی باشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسی از این صفحه به قبل رو چکی بکن . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
مرسى صابر(sm176)
نه داداش این البوم حامی غیر رسمیه بعد مجوزش رو ندادن فهمیدن شعرها اونطرف اب هست یه چندتاش پخش شد ولی غیر رسمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از آهنگای داریوش تو این چن سال نسخه ی ریلشون منتشر شده،شقایقم همینطور...ولی مشکل اینجاس که توسط افراد متخصص تبدیل نشده اکثرشون...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش کردی !؟
لینکش کار می کنه !؟
نقل قول:
نه پیدا نکردم (sm50)
به بعدشو بايد ببينم
اين نسخه تله هست که بشدت دنبال چنین کى فى تى هستم از فیلماى قديمى
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان .
به بعدش نیست ، من چک کردم .
شاید براش تاپیک جدا زده بود ، یادم نیست .
ولی اگه پیداش هم کنیم به احتمال 99 در 100 لینکش پاک شده .
چون الان یه سالی هست این فیلم روی هاردمه ، تا رسید به ام شب . . .
بذار صبح یا فردا آپش می کنم و یه تاپیک براش می زنیم .