تینیچر کوجا بود 22 سالمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تینیچر کوجا بود 22 سالمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا چجوری با این روحیه ی لطیفم پیچ اشتباه رو ببینم خودت چجوری دیدیش (sm120)
گفت چند سالته گفتم 22 ! گفت بهت نمیخوره 22 باشی ! (sm132) پس نتیجه اینکه منو دیده بوده (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان 22 سالت ده سال دیگه هم تو 22 سالگی میمونی مثل من که موندم مغز ما کلا هیچ پیشرفتی نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
... 100
.... کامل 400
یعنی تو ماشین ، تو ماشین نمیشه که
جفتمون رو هم که نمیشه من جدا رفیقم هم جدا
اینکاره نیستی بابا برو واینسا اینجا
عاخی (sm59) خب پس اثر کرد 30 تومن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیچ اشتباه 2 ...
این منشیا اتفاقا واسه همین عشوه و قرو قمیش حقوق میگیرن جوگیر نشو(sm70) تا حالا پرسیدی چرا یه مرد سبیل کلفتو نمیزارن منشی مطب؟!!نقل قول:
میذارن من تاحالا دیدم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]