(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس اگه این برنامه رو در باره ی " رضا براهنی " ندیدی به شدت پیشنهاد میشه ! (sm176)
مهم نبود برات ..
فکر کنم من سفارش دادم ناموجود شد (sm176)
منشی دکتره (sm3)
(sm50)
باید دندون عقلمو بکشم (sm81) بی عقل شدم رفت (sm74)
مهم نبود برات ..
حضرات و نوگلان (sm10)(sm66)
گوشیم با وایفای مشکل پیدا کرده و دائما قط و وصل میشه(sm54)
نه اینکه قطِ قط بشه ها، علامت وایفای هست و ظاهرا وصله ولی بعد از ده پونزده ثانیه عملا اینترنت قط میشه و باید وایفای گوشی رو روشن خاموش کنم تا اوکی شه.(sm25)
یکی دوبار اتفاقی تو این دو سه روزه اوکی بوده و بقیه وسایل و گوشی ها اوکی ان
قبلنا مشکلی با وایفای نداشتم اصن و تنظیمات وایفای گوشی هم دستکاری نشده و اوکیه ..گوشی هم LG-G4 هستش
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ (sm93)
یعنی تو عقل داشتی از اول ؟ ! من که بعید میدونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]