حالا بگو ببینم چه خوردی ؟ (sm2) ببینم گیر ما فقیر بدبخت بیچاره ها میفته یا نه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا بگو ببینم چه خوردی ؟ (sm2) ببینم گیر ما فقیر بدبخت بیچاره ها میفته یا نه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بگم ؟ اون قبلیه عریض نبود گذاشته بود رو صفحه دستکتاب کشیده شده بود اما این خیلی خوب شدهنقل قول:
HD شد (sm10)
(sm176)نقل قول:
میدونم قشنگن... خیلیاشونم سیو کردم... ولی من یه تیکه شعر میخوام که هیچ تکست گرافی ای ازش نیست (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خودت درست کن یا بده اون سایت برات درست کنهنقل قول:
بگو عزیزم چه شعری ؟نقل قول:
برمیگردم خواهرم را ببویم ... (sm181)
آره به تعداد پیکسلش دقت بیشتری کردم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم تر اینکه طول مصرع ها رو هم اندازه کردم قشنگ تر شد (sm132)
درست میکنن؟نقل قول:
همون که دیشب زدم... ولی یه چیز گرافیکی قشنگ مخوام (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جسم مرا بگیر و در خود مچاله کن... خواهدچکید از بدنم چشم های تو (sm74)
خرابم نکن نوید من خودم به اندازه کافی زخم دارم (sm50)