آیا میدانید از همان تیم چند بازیکن در تیم منتخب جام حضور دارند؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آیا میدانید از همان تیم چند بازیکن در تیم منتخب جام حضور دارند؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم عادل جانبدارانه از کسی صحبت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمش لیورپولم که چند سالی بود مدعی نبود پس نمیتونسته جانب اونم گرفته باشه
مزدکم اگه طرفداری میکنه هیچ وقت به طرز چندش آوری تیم رقیبو تخریب نمیکنه (sm50)
شبکه اچ دی کل مراسم رو نشون داد (sm77)
ایا میدانید انتخاب های تیم کارشناسی جام توهین به شعور بینندگان است؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون به نفع خودتون طرفداری می کنن براتون چندش آور نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم همین حسُ نسبت به عادل و مزدک و جواد و احمدی و میثاقی و ... داریم(sm50)
پیمان یوسفی ! با اختلاف گه ترین گزارشگر فوتبال
رضا چون تو ندیدی ولی من دیدم.....دیدم وقتی یه طرف لیورپول باشه چطور طرفشو میگیره! تو گزارشی که باید بی طرف باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من عادل رو از همه بیشتر قبول دارم تو گزارشگرا...انصافا رو اعصاب نمیره بر خلاق سیانکی و مزدک و یوسفی!
لنگیا قهرمانی المان رو به خاطر حضور چند ماهه علی کریمی تراختوری تو بایرن مونیخ به ویترین افتخاراتشون اضافه نکنن صلوات(sm2)
تا حالا دیدی یه رئالی واسه بارسایی ها ارزوی موفقیت کنه ؟اونم تو یو سی ال ؟نقل قول:
ولی کسی که ادعاش میشه لیورپولیه نمیاد بگه دوست دارم منچستر،رئال رو ببره
عادل بیش از حدجانبدارانه عمل میکنه نمونش تو همین قضیه کیروش