من دوست داشتم س...ک...ستراپی بخونم ولی متاسفانه نشد ، نشد ، نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
من دوست داشتم س...ک...ستراپی بخونم ولی متاسفانه نشد ، نشد ، نشد
به چی علاقه مند میشی ؟ دامپزشکی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا غول بیابونین فکر خودشون کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما گاو یه لگد میزنه 10 متر پرت میشی اونور حذر کن
- (sm2)
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گربه و کبوتر اینا پذیرش می کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه بودم گفتم منو بفرستید کلاس تنبور ولی متاسفانه اینجا اگه ساز دستت میدن انگار ج...ن...ده دیده بودن
یه سگ سرابی آوردن بودن مطب دکتر اصلا نابودم کرد کرده بودنش تو ایسوزو دکتر رفت اونجا براش واکسن زدنقل قول:
بند تنبان عزیز
کرست لیدی گاگا
هر دو چسبانند
اما این کجا و آن کجا (sm25)
ینی میگی اونقد بزرگ بود؟بسم الله(sm77)(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) عزیزـــــــــــــــــــــ ــــــــــــی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درک میکنم... (sm50)نقل قول: