انگار داستان تلخه منم با همه چیم
میخوام جلوگیری کنم ، از آخر فیلم
چون میدونم شکست خورده میمیرم
تنهام موندم فوقش گربه میگیرم
دقت کردید سرنوشت سایت و اپوزیسیون و ساندیسخورا و جنبش سبزو ملتو حکومت شبیه سرنوشت زدبازی شده(sm50)(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
انگار داستان تلخه منم با همه چیم
میخوام جلوگیری کنم ، از آخر فیلم
چون میدونم شکست خورده میمیرم
تنهام موندم فوقش گربه میگیرم
دقت کردید سرنوشت سایت و اپوزیسیون و ساندیسخورا و جنبش سبزو ملتو حکومت شبیه سرنوشت زدبازی شده(sm50)(sm81)
هر چیزی یه سن و سالی داره کوکولی.........از شور افتادم دیگه!(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kookoolii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم. به تدریج اسباب سرگرمی آدما تغییر میکنه دیگه!(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاریخ نه دی های زیادی دیده به خودش ..هیچکدام پایدار نبودن چون ریشه در اعتقادات و میل قلبی کسی نداشتن
دقیقا! میگم نمی شد گلشیفته 90 درجه می چرخید؟(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kookoolii [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا لثارات الحسین
نه اون اندامش به درد ما نمیخوره. همون خانم الهام زهرایی بهتره(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa58 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm8)
(sm102)بیا ای پی چک کن دیوث