من شنیده بودم اسفندی ها یه تختشون کمه (sm2)(sm2) البته دور از جون شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من شنیده بودم اسفندی ها یه تختشون کمه (sm2)(sm2) البته دور از جون شما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان منم یاد این تبلیغ پتوی نرمینه افتادم (sm120)نقل قول:
مبارک باشه (sm10) هم سن جنتی بشید ایشالا
سریع تصمیم ـتو بگیر که وقتی مجتبی اومد بگه منم همین (sm2)نقل قول:
تولدشون مبارک (sm10)
من به شخصه تا کیک تولد رو نخورم تبریک نمیگم (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كنم بخندم بهتره تجسم قيافه گريون مجتبي جالب نيست (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم تا كادو نگيرم كيك نميدم (sm203)
ننه... شما هم؟ (sm2)نقل قول:
اتفاقا پیشنهاد خوبیهنقل قول:
یه پارتی بگیر ، کیک هم بگیر ... بعد ما میایم هم کیک میخوریم هم کادو شما رو میدیم هم خدا رو چه دیدی ، شاید با دختر خانم و آقا پسرتونم آشنا شدیم (sm173)