61 سال(sm155)
نمایش نسخه قابل چاپ
61 سال(sm155)
والانقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 71 زد، اما تا 60 هم زندگی کنم کافیه. البته اگه واقعا زندگی کنم نه....
ادم باید تا جایی زندگی کنه که سربار بقیه نباشه وگرنه مرگ بهتر از زندگی هست
آره واسه ما باس 10 20 سالم بابت این امکانات رفاهی ـمون کم شه (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
72 سال (sm70)
کلاغی هستیا واسه خودت (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)86
اگه 20 سال هم کم بشه من 35 سال دیگه میخوام چیکار ؟ کجای دلم بذارم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عمر طولانی را مدیون کلیپ سیکسیت لاور مدرن هستی (sm2) و البته مهندسی پزشکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ذاتت(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس تو 120 130 رو شاخشه(sm120)
تماما مدرنی(sm2)