(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
الی تشکر نزدی چرا ..
(sm70)
دغدغه تشکر داریا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم الی رو اذیت میکنم یره ..
اين فرمت تو گوشيم اجرا ميشد الان نه..با چ نرمافزاري اجراش كنم براي اندرويد
کیفیت رو با سینجول تجربه کنین !!!!(sm2)
نرم افزارش در دست ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط mamalim222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرم افزارای موجود جوابگوی این کیفیت نیستن
اینارو نصب کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mamalim222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از کاستوم کدک استفاده کنی اگه پخش نشد ..
پخش میشه واس من ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]