واسه نه باسه (sm70)یعنی شهر های دیگه آدم نیستن (sm89) (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه نه باسه (sm70)یعنی شهر های دیگه آدم نیستن (sm89) (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ArMz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهراننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مرزداران میشینم و اینترنت منم 512 هست و نامحدود ، نمیگم خوبه ولی من با همین اینترنت روزی نزدیک به 8 گیگ دانلود میکنم ، کاره منو راه میندازه بد نیست ، ولی پولش خیلی دزدیه در حده سرویسی که دارن میدن ، از این لحاظ راضی نیستم ، قیمت واقعیش هیچی ، اون سودی که میکنن رو این مخابرات و دزدی هایی که میکنن حرومشون بشه!!
دهن مملکت سرویس کردن رفته ، اون وره آب اینترنت جزء حقوق هر شهرونده و به هرکس اینترنت رو مجانی میدن که سرعتش هم 10 برابره ایران ، خدایا این حیوونارو بلندشون کن 4 تا آدم حسابی رو بذار جاشون ، چن نفر که دلشون به حال مردم بسوزه و خدا و پیغمبر حالیشون باشه ... (sm25)
باو منم نامحدودم اینم هیچ گوهی نیست فقط سرور داخل خوبه سرور خارج از افتضاحم افتضاح تره
سرعت دانلودت چنده؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
68نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امکان نداره با این سرعت توی 24 ساعت بتونی 8 گیگ دانلود کنی خالی نبندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته نمیشه ، پس من چطور دارم اینکارو میکنم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بگم من دانلود صف میکنم ، میرم پی زندگیم ، یعنی non Stop دانلود میکنم!
روزی 5 گیگ رو میگیرم راحت
منظورت کافوی نوری است ، نه فیبر نوری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا قضیه چیه من نفهمیدم
پس چرا من از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و نامحدوده و شب هم مشکلی نداره؟
(sm77)