از لان داره خودشو آماده میکنه مگه تو خواب ببینی که لبم بت بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از لان داره خودشو آماده میکنه مگه تو خواب ببینی که لبم بت بدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم تو خواب ببینی که دکتر برم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن واسه خودت میگم بهتره حالا تو دماغتو سربالا کن منم تا بوشهر میام فقط نگات کنم کاری هم بت ندارم (sm81)(sm30)نقل قول:
عه زرنگی اول تو روی ک.ونت کار کن منم دیدمت کاریت ندارم(sm30)نقل قول:
اسم این چیزا نیار بابا تو انجمن الان میگن چقدر بی تربیت هستیم (sm2)
(sm2)نقل قول:
من فعلا برم (sm155) ولی دماغ فراموش نشه لطفا (sm2)
هادی گفتم بپر اونور(sm51)
- (sm27)