به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم این فیلم رو نگاه کنن و قبل از نگاه کردن نقد فیلم رو یه دور بخونن
نمایش نسخه قابل چاپ
به تمامی دوستان پیشنهاد میکنم این فیلم رو نگاه کنن و قبل از نگاه کردن نقد فیلم رو یه دور بخونن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابت آپلود.فقط تگ تبلیغاتی سایت داره این نسخه از فیلم؟دنبال کیفیت 1080 Full Hd هستم بدون تگ تبلیغاتی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Only For You [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تـگ تبلیغاتی نداره .
کیفیتش عالیه دوست عزیز . من خودمون رو کیفیت فیلم ها حساس هستم ..
(sm10)
خیلی خیلی ممنون.دانلودش کردم کیفیتش خوب بود ولی اولش تگ تبلیغاتی سایت داشت.شما لینک رایگان کیفیت 1080 فول اچ دی تصویرگسترپاسارگاد رو ندارین بذارین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Only For You [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دنبال همین نسخه از فیلم میگردم که هنوز پیدا نکردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossgol [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]