[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار نمیام
سهمِ خودمی
آغوش تو چفتمه
تو خودِ منی (sm127)
دل بریدی از این منِ دیوونه
عزیزم این کارات تو دلم میمونه (sm127)
این قسمتشو خیلی دوست دارم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامردی داری چشاتو میبندی
نبینی چی به روزم میاد
این تیکه هم عالیه (sm74)
موزیک پیشنهادی امشب
توی این شهرِ سیاهی
میدونم تو بی گناهی
واسه ی من تا همیشه
قشنگترین اشتباهی
یه قایق شکسته بودم
توی رودخونه شناور
یه مسافر غریبه
که نداره یارو یاور
ضربه های موج وحشی
روی قلب چوبی من
(sm74)
آهنگ چرا عشقمو نخواست از آلبوم سوء تفاهم
(sm81)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]