بیا کارت دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا کارت دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلط نکن تا اون موقع پشیمان نشدم میدم دستت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا زیاد ندارم... فول آلبوم نیستن
فقط میریام فارس همه ی آلبوماشو دارم
هیفا 3 تا آلبوم
الیسا 2 تا آلبوم
نانسی 4 تا آلبوم
نوال 2 تا آلبوم
بقیه رو بعدا میارم
کاوراشو هم ای کاش اسکن کنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoul7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از الیسا چند تا آلبوم فلک دارم کاور نداره . حتی کاور جلوشم ریده
کدوم آلبوم الیسا رو بدون کاور داری...؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoul7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm173)نقل قول:
رسول جان امکانش هست واست البومهای الیسا و مریم فارس رو با کیفت فلک بزاری؟(sm127)(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 457 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش Wav از Flac بالاتره