الان دو روزی میشه دیگه نمی تونم ویدیو بالای دو دقیقه بذارم
شما هم مشکل منو دارید یا فقط این مشکل منه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الان دو روزی میشه دیگه نمی تونم ویدیو بالای دو دقیقه بذارم
شما هم مشکل منو دارید یا فقط این مشکل منه ؟
والا نمیدونم شاید..(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EMPREX [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام صبر کن یه تست کنم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار بار تست کردم نشد..نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم از اینستاگرام لاشیه یا کلا دیگه فقط تا دو دقیقه ساپورت میشه..
اینستا خر است..(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط 1 دقیقه ای می تونم بذارم
بالاتر نمیشه گذاشت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط 1 دقیقه ای می تونم بذارم
بالاتر نمیشه گذاشت
آره دو دقیقه هم تست کردم نشد..نقل قول:
بیخیالش نمیشم راه حلی پیدا کردم همینجا بهت میگم..(sm174)
اون پیجه (آریا شو) میذاره پس حتما میشه فقط نمیدونم چطوری..نقل قول:
پیج آریا شو هم 2 روزه ویدئو نذاشته فکر کنم اینستا این باگشو برطرف کرده دیگه کسی نمی تونه ویدئو بالای 1 دقیقه بذاره (sm51)نقل قول:
تف..(sm120)نقل قول:
شانسه ما داریم..(sm120)
به ما که رسید خشکید..(sm2)