شما فک میکنی من فن قمیشی هستم و دارم ازش طرفداری میکنم درسته ؟! دیگه سابقه من و نظرهای تند و تیز من که منجر به دعواهای فراوان و اخراج و بگیر ببند در مورد تمام خواننده ها شده رو حتماً در این سالها دیدی !!! من بدون تعصب همیشه نظرمو گفتم تلخ و گزنده هم بوده هست و معلومه باعث دلخوری و دعوا شده و میشه ... در مورد قمیشی که هیچ در مورد توماس و دیتر بوهلن و بقیه خواننده های مورد علاقم هم نظرمو گفتم که همیشه هم تلخ و گزنده بوده ... مشکل اینجاست فرهنگ نقد و تحمل نظر دیگران در ایران وجود نداره ... نمونش فراستی سینما ... منم معتقدم نشستن یه گوشه و نظاره کردن و گفتن این حرف که سنی ازت گذشته ، بده برات ، خجالت بکش ، که چی و از این حرفا معنا نداره ... چه گذشته در تاپیک و چه الان در پیج ... خب این توضیح در مورد تعصب رو قمیشی ...
حالا اینجا بحث این آلبومه ... خب سوابق معلومه ... قمیشی با غرور خاص خودش هیچوقت زنگ نمیزنه گوگوش که بیا برات آلبوم بسازم ! غیر اینه ؟! خب تو آهنگ فیت هم گفت گوگوش زنگ زده گفته میای بخونیم منم گفتم از خدامه ... پس معلومه که گوگوش و رها اعتمادی اونم در شرایط قرنطینه ( از لفظ دیگه ای استفاده نمیکنم ) تصمیم گرفتن آلبوم بدن و بعدش زنگ زدن سیاوش ملودی بسازه ... در مورد شیرزاد هم بازم سابقه سیاوش مشخصه و هیچوقت نگفته تنظیم کننده با من چون اخلاقش خاص خودشه پیر هم شده بدتر ... پس بازم گوگوش به سیاوش گفته تنظیم کننده سراغ نداری و سیاوش هم بلافاصله یاد الیاس سمپل افتاده و دوپس دوپس ... پس تمام مسئولیت می افته گردن گوگوش غیر اینه ؟! نمیگم سیاوش تقصیر نداره ولی به اندازه خودش نه اینکه گوشه کنایه بهش میزنن و تمام گند زدن رو میندازن گردنش ...
این آلبوم حاصل عشق بازی بوده ...