الان زده 3 شنبه پخش آلبومشووو (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان زده 3 شنبه پخش آلبومشووو (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا صبح سراسر ایــــــــران
شمارش معکوس برای انتشارات آلبوم . . . (sm118)
کاوه ... (sm81)
ساعتی دیگر
آلبوم رو دوست داشتم
خوب بود
هنوز سی دی به کرمان نرسیده ! (sm81)
mp3 هم حیفم میاد گوش بدم ! (sm178)
این قرص های افسردگی / رنگ به رنگ / دوز به دوز / به باد داد . . . (sm50)
آهنگ " شال " (sm81)
عجب چیزی بود
بعد مدت ها یه آلبوم عالی تو این کشور شنیدیم
بهش تبریک میگم امیدوارم از اون دسته از خواننده ها نباشه که یه آلبوم خوب داد دیگه تمام بشه
آلبوم عالی
آهنگ "عطر تو" شاهکار
آهنگای پیشواز آلبوم نیومده؟
این آهنگ عطر تو عالیه...لامصب هر چی گوش میدم سیر نمیشم
سلام دوستان کاوه آفاق عزیز
آلبوم عالی بود ، لذت بردم امیدوار شما هم همینطور . . .
یا علی . . .
دوستان تو کاور آلبوم تو قسمت مشخصات آهنگها جای بعضی هاشون خالیه! نمیدونید کیا هستن؟
آراد اریا
البوم بد نبود اما خیلی کارای بهتری میتونست باشه تو البوم، کلا حال و هواش فرق داشت
یه بار آلبومو گوش دادم
به نظرم کار متوسطی بود نه خیلی شاخ بود و نه خیلی ضعیف
یا شاید من با توجه به دو سه تا آهنگی که ازش شنیده بودم انتظار کار قوی تریو داشتم
امیدوارم در آینده پیشرفت کنه و کارای قوی تریو بده
به ترتیب اگه بخوام بهترین آهنگهای آلبوم رو بگم این جوری میشه:1 -عطر تو 2-عبور نو 3-بیگانه 4-فلوکستین
کی باورش میشه سی دی اورجینال هنوز کرمان نرسیده . . . (sm172)
پیشواز آلبوم اومده یا نه؟؟(sm50)
همین طور گرگان . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخش خیلی ضعیف بوده
گرفتم سی دی ارجینال رو . . .
good album
نقد آلبوم به زودی ... (sm120)
تک آهنگ جدید . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی اعصابم بد خراب شده ! (sm74)
هفته ی آینده سی دی می سه دستم . . . (sm50)
آلبوم " با قرص ها می رقصد " با کیفیت wav و flac . . . (sm118)
تک آهنگ " رخ دیوانه " رو از روی " دی وی دی فیلم " با فرمت wav ریپ کردم .
فکر کنم از نسخه ی منتشر شده روی اینترنت با کیفیت تر باشه .
mp3 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود :
mp3 : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
wav : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی صابر این آهنگ معرکه هستش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]