سلام امیر جان. نظر شما چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امیر جان. نظر شما چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر امیر جان. دوستان اگر موافقید دو آلبوم انتخاب کنید من خریداری کنم. همچنین نحوه ارسال لینک رو هم بگیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
پیشنهاد من "آلبوم در آسمان تارنوازی استاد ذوالفنون" قیمت 4000
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر من اینه که اعتبار رو به امیر انتقال بدم و ایشون با سلیقه خودش خریداری کنه. امیر جان اگه موافقی لطفاً ایمیلت رو بده
فکر خوبیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریای بی پایان از سالار عقیلی هم بد نیست.
2.12 گیگ (sm120) میره تو پروژه های دانلود طولانی مدت (sm120)
امیر جان عالی تشکر با لینک مستقیم و این سرعت دیگه کولاک کردی داداش
دوستانی که در خرید آلبوم ها مشارکت کردن لطف کنید لینک مجموعه پیش خودتون بمونه و لینک مجموعه آثار رو به کسی ندین.
هر کسی لینک این مجموعه رو خواست با خودم هماهنگ کنه که اونم چند تا آلبوم بخره بعد آلبوم های خریداری شده توسط اون شخص هم بین اعضاء شیر میشه
با تشکر
محمد جان من لینک این مجموعه رو میخام. اگه ایمیلتو بدی من اعتبار رو به شما انتقال بدم شما با سلیقه خودتون آلبوم خریداری کنی و بین اعضا شیر کنی. تشکرنقل قول:
من هستم امیرجان
چقدر عالی میشد اینجوری (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ک مشکلی با پول دادن ندارم. ی نظر سنجی کنید احتمالاً بقیه دوستان هم با ماهی سه تومان مشکلی نداشته باشننقل قول:
رفقا واقعا دمتون گرم که گروه تشکیل دادید و البوما رو خریداری کردید...سال گذشته یه گروهی در فیس بوک تشکیل دادیم برای خرید از آیتونز که دوستان فقط درحرف ادعا داشتن و در عمل هیچ!!! در خریدهای بعدی هرکمکی از بنده به عمل بیاد دریغ نمیکنم...
دوستان سلام... ممنون از این پیشنهاد خوبتون... چون یکم دیر دیدم این تاپیکو نتونستم تو خرید آثار چکناواریان مشارکت کنم به جاش 2 تا آلبوم به سلیقه ی جمعی بگین که من واستون بخرم.. واسه اکانت مشترک تو بیپ تونز هم 100% رو من حساب کنید (sm10)
doostan agar kesi in majmoome farhad k 5 ta cd hast ro 320 dare khili khoob mishe,man gashtam too beeptunes nabood,onzaman man faghat tonestam cassetesho begiram va cd nabood , albate ba in majmomee ye ketabche 100 bargi ham dare k khiliii shakileeee
[QUOTE=MansourFriends;128256]doostan agar kesi in majmoome farhad k 5 ta cd hast ro 320 dare khili khoob mishe,man gashtam too beeptunes nabood,onzaman man faghat tonestam cassetesho begiram va cd nabood , albate ba in majmomee ye ketabche 100 bargi ham dare k khiliii shakileeee[/QUOTE
من اینو دارم.
منم حاضرم تو خرید آلبومها مشارکت کنم.
اینم خیلی خوبه...اما مشارکت بالا میخواد....(چندتا البوم حسین علیزاده عزیز رو از بیپ تونز دارم اما حجم و قیمت آثار بالاست)
برای کسانی که در این مجموعه همکاری نداشته اند و تقاضای لینک دریافت آلبوم ها رو داشته اند تنها یک راه وجود دارد و آن این است که 2 آلبوم از بیپ تونز به انتخاب ما گرفته و ارسال کنند.به این صورت نیز متغاقبا لینک دانلود مجموعه آثار لوریس چکناوریان را دریافت می کنند.
در ضمن آلبوم های شما نیز که ارسال می کنید در اختیار بقیه اعضاء هم قرار می گیره.
با تشکر از دوستان گرامی
در ضمن برای همکاری درخرید آلبوم های شناخت دستگاههای موسیقی ایرانی موسسه ماهور به لینک زیر مراجعه نمایید%
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایده جالبی بود داداش خیلی ایده خوبی من به البوم ها علاقه ای ندارم انشالله سری های بعدی
دوستانی که در خرید مجموعه لوریس چکناوریان همکاری کرده اند منتظر آلبوم زیر باشن براشون آپلود می کنم لینک شو می فرستم.
این مجموعه نسخه با کیفیت کنسرت سال 1384 با شهرام ناظری هم داخلش هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دوست عزیز اما من اون آلبوم رو که یه دی وی دیه تصویری + یه سی دی صوتی هست دارم .
برای اطلاعات بیشتر در مورد مجموعه آثار لوریس چکناوریان و همچنین لیست آلبوم ها به لینک زیر مراجعه فرمایید.
این سی دی من هم از سایت های متلف دانلود کردم هم از فروشگاهی گرفتم همه با کیفیت 128 شما سی دی اورجینال با فرمت Audio CD?? یا mp3?نقل قول:
دوست گرامی اون نسخه ای رو که دارم نسخه اورجینال که توسط موسسه آوای بارید نشر شده می باشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fanom [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اون موقع که تازه نشر شده بود (یه سی دی صوتی + یه دی وی دی تصویری ) تو یه پک اورجینال گرفتم 20000 هزار تومان
اینم کاور اثر :
منتظر تاپیکای مفید شما هستیم برادر (sm132)نقل قول:
شما تو آرشیوت :
صدای سخن عشق شهرام ناظری تک سی دی داری یا دو سی دی؟
نسخه با کیفیتی از البوم باد صبا می اید ؟
اجرای تصویری از شهرام ناظری و علیرضا فیض بشی پور؟ من فقط یه تیکه کوتاه از کنسرت Paris 2007 دارم که حالت دمو داره خیلی دنبال نسخه کاملشم
پیشنهاد من برای سری بعدی خرید آلبوم های حسین علیزاده س اگه تصمیم به خرید داشتین من هستم
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه محمد جان. منتظریم.نقل قول:
1 . نشر تازه ی این آلبوم دربردارندهی ۲ سیدی است که نخستینِ آن نسخهی کهنِ این آلبوم و دیگری بازسازی و ریمسترِ آن با افزوده شدن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]«کوزه»، «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» و «بینز» است که بدون آگاهی یا خُرسندیِ «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» بهدست «آوای نوین اصفهان» بهسال ۱۳۸۸ منتشر شد.نقل قول:
2. از آلبوم باد صبا نسخه با کیفیت تر موجود می باشد اما متاسفانه من در اختیار ندارم .
3. از اون اجرا هم چیزی ندارم
4. در مورد آلبوم های استاد علیزاده هم باید به عرضتون برسونم نزدیک به 10 تایی ازشون آلبوم دارم اما در مورد خرید آثار این هنرمند به صورت گروهی من مخالفم چون بیشتر آلبوم های این هنرمند توسط موسسه ماهور نشر شده و قیمت آلبوم های این موسسه چه به صورت دیجیتال و چه به صورت فیزیکی زیاد با هم فرقی نمی کنن در حد 1000 تا 2000 هزار تومان برای این نوع آلبوم ها نسخه فیزیکی رو تهیه کنید بسیار مناسب تر میباشد.
آلبوم ارسال شد.
vahid (sm93)