بابا ما مردیم از انتظارنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir hosein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا ما مردیم از انتظارنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir hosein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما بگو ببینم این اهنگها تو کدوم البوم این دو تا خوانندستنقل قول:
اهنگ درو واکن عزیزم تو البوم بلور مهتاب از شماعی زادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اهنگ یه پارپه نمک هاتف تک اهنگه البومی نیست
سلام
اگه ممکنه این 4تا موزیک ویدئو رو با کیفیت بالا هر کدومشا دارید بذاری ممنون میشم.
1-دختر بیا داوود بهبودی
2-نسترن فرشید امین(اجرای اصلی که بیرون گرفته شده)
3-مهران دختر ایرونی
4-ساقی الهه
باسلام وخسته نباشید امکانش هست ویدیو چه خوب ادم همیشه کروس رو بزارید
عشق منه حبیب
از آلبوم جوونی حبیب شو بزارین.شنیدم با شو هاش فرق میکنه.حوون پسند کار کرده انگاری.مثلا ترک آخه من قربون چشات برم(sm54)
باسلام وخسته نباشید امکانش هست ویدیو چه خوب ادم همیشه کروس رو بزارید
(sm28)این تاپیک هم برای
همیشه تعطیل شد
4 موزیک ویدیو بانو هایده
سری اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزيز ممنون بابت اين ويدئوها
يه سوال دارم چرا اين ويدئوها رو نميشه با idm دانلود كرد؟
فقط ويدئوهاي هايده در پست 25 رو ميشه با IDM دانلود كرد!
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
الان چک کردم مشکلی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از پاسخگويي سريعتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي لينك دانلود رو تو دانلود منيجر اد ميكنم ، نوع فايل رو نشون ميده ولي حجم فايل رو نمياره و وقتي تو همين حالت هم دانلود ميزني خطا ميده!
نیازی به اد کردن نیست همین که کلیک کنی دانلود رو میده...با کدوم ویدیو این مشکلرو داری یا همش اینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شايد دانلود منيجر من مشكل داره
تمامي ويدئوها همين مشكل رو دارن به جز ويدئوهاي هايده در پست 25
همون مشکل از طرف شماست من الان چند تا دیگه رو تست کردم راحت دنلود شدن...اروری چیزی نمیدهنقل قول:
سلام من واقعا خسته شدم . دانلود ویدیو ها خیلی مشکله . راهنماییم کنید
مرسی
با سلام یاران عزیز میشه از شاهرخ شاهید وشهرام صولتی هم بذارید.ممنون
بااین برنامه مثل اب خوردن از یوتوب دانلود کن با سرعت بالاVideo Downloader Ultimate
45
البته این برنامه هم هست برای دانلود مستقیم از یوتوب البته از ***** شکن فری گیت استفاده کنی
56
YouTube auto HD
سلام والا راحتر از این نمیشه کافیه روی ویدیوی مورد نظر کلیک کنی...خودش شروع به دانلود میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط نرگس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام
کسی از دوستان این موزیک ویدئو کمیاب هاتف رو با کیفیت بالاتری نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز ممنون بابت این ویدیو های زیبا
ازت خواهش میکنم کنسرت کمیاب داریوش عزیز رو در فراکفورت آلمان 1990 به صورت تصویری اگه میشه بذار؟؟
خیلی آقایی دم شما گرم
ممنون میشم ویدیو های داریوش عزیز رو هم با کیفیت خوب بذاری
واقعاً کار شما خیلی ارزش داره
اجرت با خدا عزیز
سلام شما لطف داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گذاشتن این کنسرت کاره اشتباهی...چون خود داریوش هم فروش چند تا از کنسرتاشرو از کمپانی سلب کرده
راستش من تقریباً تمام اثار داریوش رو به جز چندتا از کارهای فوق العاده نایابشو دارم
به خاطر همین میخوام آرشیوم از داریوش رو کامل کنم
داداش کنسرت لندن 1989 رو چطور؟امکانش هست قرار بدی؟
من کلیپهای کمیابی از داریوش دارم اگر مایل بودید براتون بفرستم تا قدری از زحمان بی حساب شما جبران بشه
بازم تشکر میکنم عزیز
شما محسن (برادر جان) نیستی
نه داداش،آقا محسن یکی از دوستان گل بنده هستش
سلام
yaran عزیز،ازت خواهشی دارم میشه موزیک ویدیوها و کنسرتهای تصویری داریوش عزیز رو با فرمت mp4 مثل بقیه خوانندگان که قرار دادی با کیفیت خوب توی این تاپیک قرار بدی؟؟
لطفاً رومو زمین نندار
راستی اگر ممکنه تاپیک موزیک ویدیو های کمیاب و قدیمی هم که بسیار زیبا بود رو ادامه بده عزیز..خیلی لطف بزرگی میکنی منتظر هستم داداش
اگر ممکنه بدون تگ تبلیغاتی بذار(sm10)
Dariush-Dobareh.Baz.Khaham.Gasht.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Dariush-Soghoot.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-avaze-pariha.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-ay-eshgh-faramarz-aslani-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-azadi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-azarbayjan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-bonbast.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-celloole-bi-marz.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-chakavak.avi dariush-cheshme-man-live-at-gibson-amphitheatre-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-dastaaye-to-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-donyaye-in-roozaye-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-faramarz-aslani-divar-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-geryeh.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-khoon-bazi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-khooneh-live.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-labeh-darya.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-misazamet-vatan.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-mojezeyeh-khamoosh-.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-natarsoon.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-rahi.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-saraabe-radde-paaye-to.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] dariush-shekanjegar.mp4 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی ویدئوهای اندی و کورس رو میخوام با کیفیت اصلی نه اینی که تو یوتیوب هستنقل قول:
سلام اگه میشه موزیک ویدیوهای راشید زنگ صدا و کامران و هومن من اگه نباشمو با کفیت بالا بذارید ممنون
عزیزم من که سرعت فضایی ندارم این همه ویدیورو اپلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام...ویدیوی خاصی ازش میخای بگو بزارم همه رو نمیتونم اپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط نور و بلور [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من با سرعتت چیکار دارم (sm77)نقل قول:
اصلا من با شما چیکار دارم(sm77) من کلی گفتم ,شما اگه سرعت فضایی نداری مجبور نبودی جواب درخواستمو بدی (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود مستقیم از لینک زیر
زننده تاپیک بنده حقیرم... پس با کی بیدید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با هرکسی که بتونهنقل قول:
ضمنا این فقط درخواست من نیست بلکه برای کلملتر شدن ارشیو سایته
پس چرا اخراج شدی(sm77)....برو تو تاپیک ویدیوهای کلتکس اونجا بچها گذاشتن دیگهنقل قول:
داداش دمت گرم خیلی حال دادینقل قول:
اگه موزیک ویدیو راشید زنگ صداروهم بذاری عالیه