نه اسمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا درس شد دیگه همونی که رو 125 بود یا بهتر بگم همون چیزی که 8.1 نشون میداد
نمایش نسخه قابل چاپ
نه اسمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا درس شد دیگه همونی که رو 125 بود یا بهتر بگم همون چیزی که 8.1 نشون میداد
اصن اونجوری کیفیت عکسا هم میاد پایین به کیفیت آواتارها تو 100 نگاه کن بعد تو 125 هم ببین!
انگار مانیتور شد 19 اینچ (sm120)
من نسخه enterprise دارم مشکلی نداره
الی تو eset نصب کردی گیر نمیده ؟
الان عکس کامل لود شد بدریخت شده چقدر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه نرم افزار نصب کردی تو سیستمت سنگین نمیشه (sm77)
با همشون یه سره کار میکنم نه سیستم خدا رو شکر عالی کار میکنه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
الی اگه این مشکلایی که هر روز کشف میکنه یه جوری در اختیار مایکروسافت بذاره باور کنید بهترین نسخه ویندوز بدون شک همین 10 میشه (sm2) مایکروسافت اگه بدونه یه نفر به اسم الی تو ایران اینقد استعداد کشف باگ داره شبونه میان می دزدنش می برنش مایکروسافت استخدامش میکنن . میگن هر چی بخوایی بت میدیم حتی خانم نیکول هم که اینقد دوسش داری برات درستش میکنیم فقط بشین اینجا برا ما باگ کشف کن (sm2)نقل قول:
باگ کجا بود بابا این خودش اسکله (sm2)
الی عشقمه مگه نه الی ؟ (sm51) بیا براشو بگو که عشقمی (sm127) (sm51)