آخه بستگی به موقعیتت داره! باید ببینی رتبت چی میشه و چی قبول میشی بعد تصمیم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه بستگی به موقعیتت داره! باید ببینی رتبت چی میشه و چی قبول میشی بعد تصمیم بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یک هفته چه گهی میتونم بخورم؟ اون موقع استرس بالاس میبینی رتبت 7 رقمی بدو شده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه پول یونی باید بدید
قبول دارم یک هفته کمه ولی الان هم تصمیمی نمیشه گرفت بذار وضعیت خودمو موقع کنکور الان مینویسم ببین:نقل قول:
یک سوال یکی قبول بشه روزانه یا شبانه بعدش نره اون جای خالی میره تکمیل ظرفیت؟
من ساکن تهران ام و دولتی دانشگاه فردوسی مشهد مهندسی شیمی قبول شدم! تهرانم که آزاد مکانیک قبول شدم! چون شهرستان برو نبودم گفتم برم آزاد! از یه طرف یه چیزی هی بهم میگفت فردوسی رو ول نکن خلاصه با کلی مشورت رفتم آزاد! این وسط یکی یه حرف باحال زد: گفت به خاطر لیسانس دوری از شهر ارزش نداره
مردشور سنجش رو ببرن با طرح این سوالای ریاضی 93 !
نه!نقل قول:
بعدش تکمیل ظرفیت میشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف ! پس چی میشه؟نقل قول: