الان تست میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان تست میکنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایز ایکونها کوچک کردم درست نشد
موشکولی پیش نیومد... ولی فونت اعداد فارسی ـش قشنگ نیست (sm120)
آره خب، ولی مال من خود شرکت سازنده نذاشته چیزی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 5520 دارم... حالا واسه من درایور 8.1 هم گذاشته ولی الان میگه لپتاپ تو 10 رو ساپورت نمیکنه (sm120)
اونم میتونی عوض کنی سرچ کن گوگل آموزش تغییر فونت ویندوز، حال ندارم خودم توضیح بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا چندتا موشکل، برای لنوو z510 ویندوز 10 رو ریختم، از سایت خود لنوو درایورهای مخصوص 10 رو گرفتم، اولین مشکل این بود که برای وایرلس و وب کم و بلوتوث دوتا درایور گذاشته، یکی واسه Intel یکی واسه Atheros, Realtek, Broadcom، هرچی گشتم نفهمیدم مال من کدومه، نه روی لب تاب چیزی زده نه روی کارتن نه تو دفترچه، سرچ هم که کردم چیزی ندیدم. وقتی Atheros رو نصب می کنم یه چرت و پرت می زنه، ولی وقتی Intel رو نصب می کنم ارور میده و میگه این app نمی تونه ران بشه و مخصوص این نسخه از ویندوز نیست، در صورتی که این خود درایوریِ که لنوو رو سایتش گذاشته، یکی هم اینکه یو اس بی تری ها نصب نمی شه، درایورش رو سایت فقط برای سونِ، چیکار کنم به نظر اساتید؟
حال ندارم هرموقع حالت سر جا اومد خودت توضیح بده (sm2)نقل قول:
اوکی اگه راهی پیدا کردی یا دوستان پیدا کردن حتما بهم بگین مرسی(sm127)نقل قول:
من خودم g510b رو دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم سون دارم ولی شک دارم 8.1 نصب کنم یا 10 (sm128)