بدرد نمیخورد همه رو پاک کردم شمایی زاده گوش ندی بری اینارو گوش بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بدرد نمیخورد همه رو پاک کردم شمایی زاده گوش ندی بری اینارو گوش بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)والا به خدا شمائی دیگه قدیمی شده اینا الان 2016 ست صدتا مث شمائی و لیلارو میکنه تو جیب (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برات یار میشم یار وفادار میشم دل و دلدار میشم غم داری غمخوار میشم با تو طب دار میشم با تو بیمار میشم با تو چشمامو میبندم با تو بیدار میشم (sm79)
(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا پاک کردی ؟ (sm120)
همینجورینقل قول:
(sm2)
- (sm50)
وقتی می بینه مرگ لحظه هاشو(sm50)
دیریست
که
در خود مرده ایم
(sm50)