امیر پی ام
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر پی ام
عشق است همه ی بایرنمونیخی های مجمع پرچم بالاس (sm118)
الی پی ام
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما شما سلام نکردی.
نه.
یه چیزی میگم بگو آره
قطعا از شما بزرگترم.
همین طور خیلیا
تو فنلاندی هستی عشقم هرچی میخوای فقط بگو (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یو حذف شد ک..ر تو روحت صفاریان
سینجول دریافت شد ، تمام
پی ام بک
از لحاظ عقلی که نمی گی یه وخت ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث چیکار به صفاریان داری (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریسمس دارم میام ایران (sm19)
به میتین گید یه جا تهران (sm120)
ممنون.سرت سلامتنقل قول:
بچه ها شبتون ولسفورگی
همه ی بایرنی ها دست دست دست گوربابا فن خال دست دست (sm118)(sm2)
سیکتیر بابا
با اینکه شدیدا طرفدار منچسترم ولی جدا لیاقت نداشت از گروهش صعود کنه
مدیر برنامه،همین الان انریکو بهم ایمیل زد گفت بیا یه کار مشترک بزنیم.چه کنیم؟
مروح کن دل و جان را، دل تنگ پریشان را
گلستان ساز زندان را، برین ارواح زندانی(sm88)
عجب سروی، عجب ماهی، عجب یاقوت و مرجانی
عجب جسمی، عجب عقلی، عجب عشقی، عجب جانی
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن گفت البوم غمگین نیس ، بعد بهادر چی میگفت داغون شدم فلان شدم وختی بشوید البوم رو خدا صبر بده بهتون از این چیز میزا (sm2)
ولش کن مرتیکه ی ک...س خل رو الان یونایتد باخته اعصاب ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم با آریانا صحبت میکنم ببینم چی میشه اگه تونستم صدای خامش برات میگیرم
بهادر رو هوا یه چیزی میگه (sm120)نقل قول:
محسن هم میگه شاد نیست به این منظوره که مث یه شاخه دپ نیست. همشون اهنگ عروسی نیست که
دل رسوای تو ، من رسوای دل
گر چه به خاک و خون کشیدی مرا
روزی که دیدی مرا
بازا که در شام غمت صبح امیدی مرا ... (sm27)
"پال رایان"، رییس مجلس نمایندگان امریکا از حزب جمهوریخواه روز سهشنبه (۸ دسامبر-۱۷ آذر) در مقابل خبرنگاران قرار گرفت و به درخواست "دانلد ترامپ" مبنی بر تعلیق ورود مسلمانان به ایالات متحده واکنش نشان داد.
آقای رایان ۴۵ ساله که از مهرماه امسال به ریاست مجلس نمایندگان امریکا رسیده، در بیانیهی خود گفت: «آزادی مذهب، یک اصل اساسی قانون اساسی امریکا و یک اصل بنیادی این کشور است. من در حالت عادی، قصد نداشتم در خصوص آنچه در کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا میگذرد، اظهارنظر کنم؛ اما امروز را یک استثنا در نظر میگیرم.»
او سپس در قامت یکی از رهبران جمهوریخواهان و جریان محافظهکار امریکا افزود: «این، محافظهکاری نیست. آنچه دیروز گفته شد، چیزی نیست که حزب جمهوریخواه از آن دفاع کند. و از آن مهمتر، چیزی نیست که این کشور در کنار آن بایستد.»
رایان اضافه کرد: «نه تنها، مسلمانان زیادی در حال خدمت در نیروهای مسلح ما برای کشور جان خود را از دست دادند، که مسلمانانی همینجا در همین مجلس، مشغول به کار هستند و از قانون اساسی دفاع و حمایت میکنند.»
وی ادامه داد: «شماری از بهترین و بزرگترین متحدان ما در مبارزه با تروریسم اسلامی رادیکال، مسلمانانی هستند که اکثریت بزرگ و قریب به اتفاق آنها خواهان صلح هستند و به کثرتگرایی، آزادی، حقوق فردی، و دموکراسی باور دارند.»
یه قراره شبانه هم جور کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بارسا(sm118)
نگفت شاد نیست ، گفت غمگین نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود زندگی ورژن جدید (sm9)
مسلخ چی شد (sm172)
بیاد میفهمی بهادر چی میگهنقل قول:
فدات (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب این کار از باران پخش میشه . عادل سولو مشتی اومده فرشادم تنظیمش ترکونده. فرشاد البومم ترکونده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر کرده از درخواستت و گفته نام صفحتون تغییر کرد و تا 7 روز به کسایی که لایک کردن پیغام میده که اسم پیج عوض شده و این حرفانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار مصدوم شد (sm25)
روز جمعه حداد عادل در سخنرانی پیش از خطبه گفت:
رضا شاه 100 قطعه اسکناس 1000 تومانی برای مدرس فرستاد تا او را آلوده کند، ولی ایشان قبول نفرمودند.
جالب است که بدانید اولین اسکناس 1000 تومانی در سال ۱۳۵۱ در ایران چاپ شد و سید حسن مدرس در سال ۱۳۱۶ فوت نموده و درست ۳۵ سال پس از فوت مدرس اولین اسکناس هزار تومانی چاپ شد !!
وجدانن اگر دروغ هم میخواهید بگویید، فقط یک لحظه به دروغتان فکر کنید !
ولسفورگی :|
(sm2)
:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
میلاد ممدی - گلنار
آهنگساز و تنظیم: مجید کاظمی
(sm51)(sm54)
(sm74)(sm50)