کی سریال friends رو دیده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کی سریال friends رو دیده؟
باو اینا بهنوس کسی که فوتبالیست باشه بهونه نمیگیره اینا فک میکنن خیلی بازیشون خوبه در صورتی که تو لیگ ضعیف ایران میتونن اینطوری خودشونو نشون بدن بازی سپاهان و ملوان رو 90 نشون داد تا 2 دیقه فقط زیر توپ میزدن(sm21) همین بازی دیروز استقلال و فولاد یه بازی خواب اور بود(sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا کسی سریال فرندز friends رو داره ؟
مشکل فوتبال ایران کیروشی پور که بها داد به این فوتبالیستا اوردشون تو چشم پول هنگفت رُ وارد فوتبال کرد و کلا گند زد بهش
والیبالم الان دارن میرن این مسیرُ شک نکن با سر میخورن زمین جند سال بعد
سیاهه پرز نمیخرش(sm120) وقتی پرز اومد لاسانا دیارا 1 فصل دووم نیاورد به جرم بچه خوشگل نبودن(sm120) الان دارم به این نتیجه میرسم ماکلله هم بخاطر سیاه بودنش فروخت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد مایلی کهن یوزر امین رو هک کرده(sm3) یه برنامه چطور میتونه رو فوتبال تاثیر بزاره مشکل فوتبال ایران اینه که وزیر ورزش باند بازی میکنه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبالیست اگه واقعا فوتبالیست باشه تحت هر شرایطی با هر قیافه ای فوتبالیسته ژل و بی ژل فرقی نداره(sm120) فک کنم از ژل کتیرا استفاده میکنن(sm120)
الان از دیجیکالا بهم زنگ زدن(sm120) زنه پرسید از هدفونی که از ما خریداری کردید راضی هستید؟ گفتم نه(sm2) گفت قیمت مناسب بود؟ گفتم نه(sm2) گفت از بسته بندی راضی بودید؟ گفتم نه(sm2)هرچی پرسید گفتم نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه حالتی گفت خب خیلی ممنون خدانگهدار(sm2)
به نظرت ناراحت شد؟(sm59)
حساب کاربریمو مسدود نکنن(sm120)
جنیفر انیتسونشو دارم اما خود سریالو نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش پیشنهاد .. میدادی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]