من سفید و طلایی میبینم سجاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من سفید و طلایی میبینم سجاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به توئه پفیور هیچی نمیاد(sm2)نقل قول:
سفید طلایی(sm77)
برو یره ، عاشق شدم ولی خودش نمیدونه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم به سوفیه و ترنر نمیرسه خو (sm2)
اره باو کل دنیا درباره ش دارن نظر میدن یه پدیده ای شده که نگو (sm2)
ا مث من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا فک میکنن اسگلشون کردم (sm2)
البته حق دارن بار اولی که به من نشون دادن همه یه رنگ دیگه میدیدن من یه چی دیگه فک کردم ایسگامو گرفتن (sm2)
پرچم سفید (sm50)
سولو (sm88)
ولی عوضش دستت که به دولت میرسه فکرتم پر کن از سوفیه و ترنز(sm30)نقل قول:
باووو توطئه امریکا و اسرائیل(sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر بیشعورت کطافط زیگیل جامعه ، من دولَت میخونمش ولی خیلی خری خودت با دست خودت چند روزی بن شو ادم شی (sm120)نقل قول:
تو وایبر دوستام فرستادن هر کی یه چیز خنده دار می گفت (sm120)نقل قول:
سلام بر مهدی دیوث (sm2) و سجاد فنلاندی عزیزم (sm120) هوو آر یوو ؟؟ (sm50)