[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کانال سرچ کن شهرزاد بقیه قسمتارم میاره.
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کانال سرچ کن شهرزاد بقیه قسمتارم میاره.
بله , درسته عزیزم حرفی که زدید حق بود تندروی کردم , عذر میخوام ازجمع و از Hadi —..—نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام شیطان ، حاکم زمین و پادشاه جهان ، من به نیروهای تاریکی فرمان می دهم که قدرت های خویش به من تقدیم کند .
درهای جهان خود بگوشایید و مرا همچون برادری به استقبال آیید .
به من عطا کنید لطف هایی را که از آن سخن می گویم .
من نام تورا همچون نام برگزیدم ! من همچون حیوان اول می زیم و با زندگی گوشتی در هم آمیختم ! من زیبا را می ستایم و خراب را نفرین می کنم .
و به اسم همه ی خدایان ، من فرمان می دهم که آن چه می گویم انجام شود .
برخیزید و جلو آیید و با انجام امرم نام خویش پاسخ دهید .
... (sm50)
(sm50)
من یه ساعته که اومدم انقدرم سرعت م پایینه که باید چند بار Refresh بزنم که صفحه برام لود بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A l i REZA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور وقتا که پیام میدی اگه جواب ندادم اول کلیک کن رو یوزرم ببین آخرین فعالیت م کی بوده
وگرنه من کی م که بخوام جواب ندم (sm50)
(sm50)
خب ، رسیدیم به مؤخره یِ کتابِ " از این اوستا " یِ " مهدی اخوان ثالث " . . . (sm50)
(sm27)
(sm28)
درد دندان م شروع شد (sm178)