مورینیو: فکر میکنم یعد از مارادونا رونالدو اورجینال بهترین بازیکن جهان بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مورینیو: فکر میکنم یعد از مارادونا رونالدو اورجینال بهترین بازیکن جهان بوده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من طرفدار گواردیولام شما و حسین هم ازش بدتون میاد پس این واکنش ها هم که نشون بدین طرف مقابل هیچی بارش نیست طبییعه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میرم فعلا (sm10)
حسین سنگر رو خالی نکن (sm120)
اینایی که کپی میکنن از طرفداری و .... 4 تا مثل من و تو نوشتن .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی یه چیزی گری لینه کر و ... بگن بیا بگو وقتی دیدی 4 تا بارسایی و جلالی گفتن باید شاشید توش
جلالی میگفت تا 10 سال جلوی بارسا رُ نمیشه گرفت
چرا باید بدمون بیاد؟؟ میمیگ از نظر ما مربی بزرگی نیست....همون طور که دلبوسکه هم نیست و دومنک هم نیست! شما هم نظر خودتو دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما این که این شوخی مضحک که گواردویلا در این موفقیت نقش داته رو بپذیرم شرمنده (sm50)
البته مورینیو تا قبل از این زرینیو و آقای عام و ... بود اینا هم مثل بقیه زراش بوده(sm59)نقل قول:
خوشبختی داشتن کسی است…
که بیشتر از خودش
تــــــــــو را بخواهد…
و
بیشـــتر از تــــــــو…
هیـــــــــــچ نخواهد..
و
تــــــــــو ...
برایش تـــــــمام زندگی باشی
(sm126)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعای رسانه های اسپانیایی: خدیرا به زودی با قراردادی 4 ساله به ارزش 29 میلیون یورو راهی آرسنال می شود
ماییدش(sm128)نقل قول:
جالبه که کروس و مولر که از ستاره ها بودن به شدت خواهان جدایی بودن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]