(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
(sm77) 80 به بعد ؟ کاملاً بر عکس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 به بعد اگه نقاب هم حساب کنیم که باید بکنیم (sm120) بی سرزمین تر از باد محشر و فوق العاده بود و به نوعی سر آغاز سبک ترنس در موسیقی ایران ( نریزین سَرم خواهشاً (sm120) ) یادگاری هم بد نبود ولی من زیاد خوشم نیومد
به جوونیش رحم کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) آلبوم رگبار، نقاب ،بی سرزمین ترازباد، پرسه، پرنده مهاجر که بهترین آهنگشه ، الکی و ... همش بعد 80 بود دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم یادگاری منم خوشم نیومد
رگبار رو یادم رفت (sm120) تعریفی هم نداشت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی تک آهنگ نبود ؟(sm120)
پرسه جزء آلبوم بی سرزمین تر از باد نبود ؟(sm120)
مگه من گفتم نبود ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم آلبوم رگبار بقیه اسم آهنگ بود (sm120)
به نظر من قبل 80 سیاوش اصن وکال خوبی نداشت یه مقدار که سنش بالاتر رفت خوب شد (sm120)
برو گوش بده بعد بگو (sm120)نقل قول:
خوب نبود آقا خوب نبود (sm120)نقل قول:
غروب ، پرنده های قفسی ، تاک ، قایق ، پنجره و ....نقل قول:
اینا خوب نیستن (sm120) تازه ذهنم یاری نکرد وگرنه تا شب میرفتم (sm120)