زونیگا هم جایزه ی بازی جوانمردانه رُ گرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودانی بعد بازی دیدی؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
زونیگا هم جایزه ی بازی جوانمردانه رُ گرفت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودانی بعد بازی دیدی؟(sm120)
به همون دلیل که کروس پاس گل میده به هیگواین و گوتزه گل قهرمانی میزنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تنها هتریکش جلو شما نبود، توی سن 19 سالگی هم جلو شما هتریک کرد بدون پنالتی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان میخوای؟نمیشه شب پخ کنم؟(sm2)
نه والا... بعد از اون صحنه بغل کردنا از خود بی خود شدم... از ترس گناه تی وی رو خاموش کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
به همون دلیلی که دیماریا تو فیناله رونالدو مرحله ی اول حذف میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید دروغگو(sm139)
کم مونده بود مسی رو ببنده به فحش خار و مادر(sm120)نقل قول:
مزدک داشت گریش در میومد(sm120)
صدر دهن سرویس هم چپ کرد رو مسی(sm120) سفره ای پهنه(sm120)
ندیدم والله (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]