قطره ی خش گیر سی دی بزن خوب میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ناف تو رو با دی وی دی و سی دی بریدن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
قطره ی خش گیر سی دی بزن خوب میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن ناف تو رو با دی وی دی و سی دی بریدن(sm120)
حالا چرا گهر میکنی(sm10)(sm120)نقل قول:
قهر نکردم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شکلک گهر زدی فک کردم گهر کردی(sm120)نقل قول:
شوخی میکنما (sm10) اگه ناراحت میشی بگو
نه بابا میدونم (sm120) فقط امضامو پاک کردم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزهایی شده که چند دقیقه اسم و فامیل
خودم رو فراموش کردم
.
.
.
.
.
.
اما هرگز نشده که یادم بره روزه ام
یه لیوان آب بخورم ، گند بزنن به این حافظه
نقل قول:
(sm134)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تنِ رود همهمه آب ، من پر از وسوسه خواب
واسه روياي رسيدن، منِ بي حوصله بي تاب
ميونه باور و ترديد ، ميونه عشق و معما
با تو هر نفس غنيمت، با تو هر لحظه يه دنيا
با تو پر شور و نشاطم ، تو هياهوي نگاتم
تو يه آوازه قشنگي ، من تو آهنگه صداتم
مثله خنده رو لباتم ، مثله اشک رو گونه هاتم
تو رو ميبوسم و انگار شاعره شعره چشاتم
دشت پونه هاي وحشي ، رنگ التماس و خواهش
موج خاکستري باد ، شعله ي گرم نوازش
بيا گلواژه ي عشقو با تو همصدا بخونم
تو رو دوست دارم و اي کاش تا ابد
با تو بمونم
تنه رود همهمه آب،من پر از وسوسه خواب
واسه روياي رسيدن، من بي حوصله بيتاب
ميونه باور و ترديد، ميونه عشقو معما
با هر نفس غنيمت، با تو هر لحظه يه دنيا
با تو پر شورو نشاطم، تو حياهوي نگاتم
تو يه آوازه قشنگي، من تو آهنگه صداتم
مثله خنده رو لباتم، مثله اشک رو گونه هاتم
تو رو ميبوسم و انگار شاعره شعره چشاتم
دشت پونه هاي وحشي، رنگ التماس و خواهش
موج خاکستري باد، شعله گرم نوازش
بيا گلواژه عشقو با تو همصدا بخونم
تو رو دوست دارم و اي کاش تا ابد
با تو بمونم ....... (sm27)
نام قطعه: کــ.ونت ذاشتم (دوست داشتم - محسن چاووشی)
تو این فکر بودم، که لا خاج ِ کــ.ونت
یه بار آبمو، بمالم رو کــ.ونت
به تخــ.مم نبود که، با تو شق کردم
کُــ.سِت تخـ.ممونه، کُسّــــ.ت تخــ.ممونه
با تــ.خمای گِردمممممممم
برات شــ.ق کرددددددددم
که آبم بیاد و بریزه تو بُقچــِـت*
نگای و بــــِجـــَ.قـــّی
تو باز حشــ.فه** هاتو
مث بچه کــ.ونی
میذارم تو بقچــِت*
با تو شــ.ق کردم، با کُــ.س، آره آره
با تو شــ.ق کردم، که آبم بباره
با تو شــ.ق کردم، دوباره دوباره
با تو شــ.ق کردن، عجب حالی داره!
تو و آبِ تــ.خمم، با هم کُــ.سّ و کیــ.رین
من و لاش و آب-توش، همه دست به کــ.یریم
از این جــ.نده باید
یه لاپا بگــ.اییم
یه لاپا به عمقِ
یه کــ.ونِ قدیمی
کــ.ونت گذاشتم با
تمامِ وجودم
عزیزم هنوزم
کــ.ونت رو دوست ذارم
الهی همیشه
که لایِ پات بزارم
الهی همیشه
بذاری بمالم
با تو شــ.ق کردم، با کُــ.س، آره آره
با تو شــ.ق کردم، که آبم بباره
با تو شــ.ق کردم، دوباره دوباره
با تو شــ.ق کردن، عجب حالی داره!
----------------------------------------
* بقچـِت : بقچه ات، منظور از بقچه همان کــ.ون است.
** حشــ.فه: به کلّهء کیــ.ر اصطلاحاً حَــ.شفه اطلاق می گردد.
وزير خارجه چين بيشتر به خاطر تجارت مياد مذاكرات هسته اى وين. ليوان يه بار مصرف و حوله مسافرتى و اين چيزا مياره ميفروشه اونجا
اینا دیگه روشون نمیشه بگن به توافق نزدیک هستیم، دفعه بعد می گن : توافق رو رد کردیم، دنده عقب گرفتیم داریم برمی گردیم. 5 دقیقه دیگه اونجاییم
خداییش بعد از اینکه توافق بشه... کلا به پوچی میرسیم چیزی دیگه ای هم نیست که دنبالش کنیم مخصوصا اینکه جان اسنو رو هم کشتن نامردا...
(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 5 خوابیم 2 بیدار شدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم این سوال چن بار واسم پیش اومد ولی پیگیر نشدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دخدر که زیـــآد دارمـ ^_^نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمــــآ هم دارید عـــآیــآ ؟ !
شرت حسین هم به من خیانت کرد(sm50)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر پیام زدم (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از اول میدونستم دخدر بازی (sm2)
والا من دوز پسرام به تعداد انگشتای یه دست هم نمیرسه ، کلا رو هر کسی اسم دوست نمیزارم .
دیگه خودت حساب بکن دخدرا یه هفت ، هشتا لول میرن پایینتر (sm120)
جواب دندان شکنی نثارت کردم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا دندان شکن بود حالا بعدا جوابتو میدم (sm2)
برو با بچه محلاتون هم فکری کن جوابت یه نیشگونی منو بگیره (sm2)(sm127)نقل قول:
دهن سرویس بچه محل چیه ؟ رفتم تاپیک آیتونز یارو 4 خط تایپ کرده دارم اونو میخونم (sm120)نقل قول:
برو ای هادی مسکین در خانه رسول زن
که عطر 30 تومانی دهد از کرم خانوم منشی را
بجز از هادی که مفت پول دهد به چنگ
چو تقدیر توست خریدِ دی وی دی بکن اینرا مدارا
(sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خانم التماس دعا(sm81)
منو فراموش نکن(sm81)
تعداد اندک دوز پسرات مشکوکن (sm30)نقل قول:
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
منم دوس پسر زیاد دارم(sm2)نقل قول:
منو خیلی پیگیر نشو له لهم(sm59)
فکر کردی نشستم پیگیریتُ بزنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه پیگیری رو میزنن؟؟؟(sm77)نقل قول:
پیگیری رو میکنن(sm2)
(sm30)(sm30)نقل قول:
والا یه گزینه ای هست به نام پیگیرینقل قول:
و ما پیگیریُ میزنیم : )
اما شما انگار....
و ما هم پیگیری رو میکنیم(sm59)نقل قول:
(sm27)(sm27)
امروز از جمعه هم کسالت آور تر بود (sm27)
تو حق نداری ... (sm81)
من از جونمم واسه تو میگذرم ... (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
; امروز در 08:36 PM. دلیل: به درخواست صابر جون برای درک بهتر حسین از مفهوم جمله(sm2)