به هوای تو خونمو به خیابان میبرم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
به هوای تو خونمو به خیابان میبرم (sm50)
حیف تو یه همچین آلبومی با یه همچین شخصیت هایی اسم اون صفاریان بیشعور هم هست
(sm331)(sm331)(sm331)(sm185)(sm185)(sm185)
باز این ماریچ سوتی رو گذاشت تو ترکیب(sm81)(sm120)
4 قطعه مولانا - یکی شهریار یکی هم سعدی
4 تا صفا یکی پدرام یکی هم یاغی
الی یه فیلم خیلی ترسناک در حد sinister 1 و The Conjuring که هم امتیازش بالا باشه و هم تعداد آرای imdb (sm120)
جای تاسف داره که رو کاور آلبوم کنار اسم مولانا و شهریار اسم صفاریان هم هست (sm181)
همین فیلم امسال visit میگن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی فیلم هنری و فاخر مثل Love چی سراغ داری ؟
این افرادی که تازه با محسن رفیق میشن دلم واسشون میسوزه که تا قول کاری بهشون داده میشه سریعن پست میزنن من در البوم جدید محسن چاوشی به زودی (sm120)
یاغی 2تا نبود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی وحشیم بزنه تنگش درست میشه(sm120)
کشتکار خیلی ذوق داشت طفلک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمیدونم یادم نیس اگه 2 تا باشه خب یکی از صفا کم کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد اگه شهاب اکبری رو دیدی از جای من ببوسی اش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم واسه یاغی هم میسوزه (sm120)
چند بدم بکشی بیرون ازش؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کارگرانش فقط ... میسازه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه فیلم خیلی ترسناک بگین که خایه فنگ بشیم امشب ! (sm120)
این محسن کارش اصلا معلوم نیست(sm2)نقل قول:
خاکستر ( زنده ) (sm50)(sm9)
عشق ببین چه میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد هنوزم گاس تایید نشده(sm120)
تایید میشه (sm25)
از چند گزینه برای جانشینی مورینیو یاد می شود. گفته می شود که گاس هیدینک محتمل ترین گزینه است. اما از گزینه های دیگری مانند خوانده راموس، برندان راجرز، کارلو آنچلوتی، پپ گواردیولا، جیانفرانکو زولا، کلودیو رانیری، دیگو سیمئونه، لئونید اسلاتسکی و جان تری به عنوان جانشینان موقت یا بلند مدت وی یاد می شود.
باز بنگستون رو گذاشت بیرون(sm98)
شهرام ناظری آلبوم آواز اساطبر ... (sm1)(sm181)(sm88)
بازیکن نیست که عین شتر مرغه طارمی رو عشقه با احمدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیشاه یا احمدزاده رو میزاشت بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طارمی پشت بنگستون بازی میکرد بهتر بود
چی بازیکن نیست.. مهاجم تمام کنندست دلت میخواد دریبل بزنه از وسط زمین
کارش اینه از تک موفعیتا گل بزنه که نسبت موقعیتایی که داشت و گلایی که زد رو ببینی از همه امارش بهتره
من رفتم ببینم چه گندی میزنن(sm2)
ینی شانسو دارین ؟ هنوز تاپیکو باز نکردی همش لُنگو لنگی (sm3)
جان خودم یه یارو که از فوتبال سر در نمیاره بیاد اینجا فک میکنه داری تحلیل ال کلاسیکو میکنی . آخه چهار تا لنگی اینقد تفسیر دارهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)نقل قول:
تو رو خدا نگا کن (sm2)سوارز که نیست (sm2) خدایا این لنگیا رو از ما نگیر (sm2)نقل قول:
نه کیسه کش تفسیر داره تو برو کیستو بکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن اعتماد به نفس یه لنگی رو اگه طرفدار شموشک داشت ، الان شموشک باشگاه های جهان بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیدینگ شده آلترناتیو چلسی مثل ناصر الجوهر عربستان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخصه دوست داشتم مورینیو بمونه (sm2)البته اخراجشم کم نچسبید بهم (sm132)
زرینیو گناه داشت طفلک اما این آخریا مثه مربیای خودمون صحبت میکرد (sm120) توپ جمع کن لستر مثه توپ جمع کن مشهد (sm2) بازیکنا به من خیانت کردن و توطئه کردن (sm2) این حرفا آشنا نیست ؟ (sm120) بیاد ایران لیگمون جذاب میشه (sm2) مربی لنگ بشه ، خیابانی : حالا زرینو بُزه رو میبینین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)(sm2)