چی شده مادرجان 17 ساله(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شده مادرجان 17 ساله(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو نکش من راضی نیستم یه شام به من بدهکاری(sm142)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)(sm30)
این کار رو هم نکن من راضی به زحمت شما نیستم عزیزم دوما هم نمیخوام ریا بشه سوما من این کارو واسه دل خودم و خشنودی خلق انجام میدم(sm2)نقل قول:
ای بی ادب در حضور خانمهای متشخص این حرفو میزنن برو دهنتو اب بکش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی بدبختی... اگه بگم باورتون نمیشه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا گفتی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نميشه كه همه چيز رو بدوني و رايگان در اختيار همه قرار بدي بذار يه مطلبم روشن نشده واست باقي بمونه ( تو كه راست ميگي )(sm59)
چی گفتی؟(sm142)نقل قول:
ادنگ دارم جو ادبی میکنم دیگه نکش به جو دیشب(sm2)
منم دارم کمکت میکنم ی دفعه نپری تو ی جو دیگه.. کم کم بری که سرت گیج نره(sm2)نقل قول:
از دیشب با اون وضع میرسیم به یکم بی ادبی بعدم مودب بشو(sm2)
كي من به تو قول شام دادم؟ چرا؟ به چه دليل؟ (sm39)نقل قول:
اي داد چي شده نويد جون(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عيدتم مبارك عزيز دل(sm127)(sm134)