[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوگبا بهترین بازیکن جوان جامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگفتم پوگبا میشه یه عده رئالی میگفتند تو دلت نمیخواد واران بشه
آخه واران در مقابل پوگبا چیزی نیست که از لحاظ عملکرد
حق پوگبا بود
(sm132)رئال دروازبان میخواد کاسیاسو بفروشیم گلر مکزیکو بگیریم
نه یه بحث بلنده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شواینی رو دیدی ؟(sm120)جاش توزمین کجا بود ؟DMFیا CMFیا AMF ؟کنارش کی بود ؟کروس
ترکیب چی بود ؟
حیلی با این ترکیب هایی که به معنای واقعی کلمه از هافبک دفاعی استفاده نمیشه حال میکنم
شواینی همه کار کرد...خطا میزد .شوت پاس روش خطا میشد
انصافا خیلی حال کردم
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرشون با این نریشن نوشتنشون (sm3)
وحید یاسر نیا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اون زمینه احساسی رو همیشه میخواد داشته باشه (sm120)
ولی قلمش قوی خدایی (sm132)
تو گری لینه کر خودمی...منم خیلی دوس دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس فیفا سپ بلاتر گفته از این که مسی توپ طلای جام جهانی رو برده سوپرایز شده(sm120)
تقصیر کاپیتان نبود که توز دعوت نمیشه...تقصیر کاپیتان نیست که پاستوره نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی توپ طلا حق آقامون مسیه(sm120)