مشکلت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8.1 خوب بود ولی ده خیلی دلبری میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه حوصله داری ویندوز به چالش بکشدت 10نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه درایورای 8.1 دانلود کن و بنصب که مشکلی نداشته باشی
خداییش اینقدر پشته سره این 10 بدبخت حرف نزنید بچه به این خوبی(sm2)
ظاهرا نتونسته با این لنوو ارتباط لازم رو برخورد کنه (sm2) حالا همین سون هم کارمون رو راه میندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام - فایر وال رو چجور میشه غیر فعال کرد؟؟؟
من ویروس کش nod 32 رو نصب کردم فکر کنم تو کار ویروس کش اختلال ایجاد میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیرفعال سازی کامل Windows Defender در ویندوز 10
پست اول ...
مرسی از راهنماییت دوست عزیز
از امروز که ویندوز 10 رو نصب کردم فولدرام به صورت پنجره در پنجره باز میشه - ویروس گرفته یا مربوط به تنظیمات ویندوزه؟؟؟ میشه راهنمایی کنید؟
نمیدونم والا چنین چیزی و تنظیمی ندیدم تو ویندوز کلاً !! آنتی ویروس کسپرسکی نصب و آپدیت کن یه اسکن بزن شاید ویروس باشه !نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan999 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Nod آنتی ویروس مزخرف و ضعیفی هستش اگه فکر میکنی با نصب این ویروس نمیگره سیستمت در اشتباهی ...