سایزشو باید تغییر بدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سایزشو باید تغییر بدی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) یه آهنگ جدید معرفی کنید . آهنگ جدید خیلی وقتی گوش نکردم
حمید جان من بیشتر سبک سنتی و تلفیقی گوش میدم . موزیک جدید علیرضا جاوید بنام "نگاش میکنم" رو پیشنهاد میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی فیلمه واسش مثل جیم جارموشه . . . (sm50)
خواهش میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی من عاشق شما مهمانام (sm2)
به ما نمیخوری کیسه کش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زمینه مدرن تاکینگ قبولت دارم که اونام منقرض شدن مث منصور (sm2)
چقدر عوض شده چقدر پیر شده آهنگ جدید نمیده حتما صداش بد شده که نمیخونه (sm178)نقل قول:
اوکی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]