در حال دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم بیاد دنبالش میکنم
مرسی از پیشنهادت (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال دانلودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم بیاد دنبالش میکنم
مرسی از پیشنهادت (sm127)
فدا ، امیدوارم تونسته باشم منظور رو درست رسونده باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم! (sm10) والا فک نمیکنم همین الانشم تعصبی بهش نگاه کرده باشم ولی مطمئنا باز هم میشنوم... شاید نظرم عوض شد و فهمیدم که اشتباه میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورتو گرفتم ولی فعلا 100 درصد باهاش موافق نیستم. (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بلا پوریا جونم (sm127)نقل قول:
میلاد خودتو اذیت نکن (sm70)نقل قول:
اهنگ آرامش بخش خوبیه ، مرسی (sm93)
صداش معرکه ستنقل قول:
چیه؟! (sm120)نقل قول: