فدااانقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم دادا ، اگه میتونی لینک بزار ممنون (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
فدااانقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم دادا ، اگه میتونی لینک بزار ممنون (sm10)
یه پسر خاله دارم بیچاره پاییز-زمستونا دستش عرق میکنه
خدارو شکر تویه بهار-تابستون وضع یکم تغییر میکنه
عرق اونو میکنه !
اونجایی که میفهمی خیلی میفهمی تازه میفهمی خیلی نمیفهمی
بیا عزیزم از اینجا بگیر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 دان کن از بالا 5 امی رو بگیر (sm50)
مرسی محمد جان (sm127)نقل قول:
در حال دان 320
فرهگستان زبان و ادب فارسی
پس از بررسی مشکلات جوانان ایران از انتخاب همسر تا هزینه عروسی و ...نام شب زفــ.اف را به "سکــ.سِ بامانع" تغییر داد
من وقتی یکیو ماساژ میدم همش استرس اینو دارم که کی میگه ماساژ بسه حالا بکن
فدات عزیزم اگر خوشت اومد از صداش باز از آهنگاش بهت معرفی می کنم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز جزو 3 تا خواننده مورد علاقمه (sm50)
(sm127)(sm127)نقل قول:
(sm10)(sm10)
(sm19)(sm19)
والا دورادور دنبال میکنم ولی این چن روزه یخورده بدنم مشکل پیدا کرده نمیتونم زیاد باشم. (sm50) از امشبم مجبورم زود بخوابم! (sm81)نقل قول:
عشقی (sm127)(sm134)
مرسی خوب بود (sm10)نقل قول:
چندتا از آهنگای آرومشو معرفی کن ، کلا با اهنگای آروم حال میکنم