اینو ببینید(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو ببینید(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوش بگیریم تا سحر....(sm120)
آلمان و فرانسه و اروگوئه پشم هم نبودن ولی یه بازیکن خاص اورد تا فینال یا 4 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی این ارژانتین به خاطر دفاع تیمش + شانس و خیلی چیزای دیگه اومد فینال
....این ارژانتین قبل جام همه یکی از مدعی های میدونستش ولی المان و فرانسه و اروگوئه نه
به هرحال مسی رفت کنار بهترین ها که واقعا حقش نبود
با یه توپ طلای جام جهانی کسی تو بهترین ها نمیره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک نکنم به قصد گل زد ولی قشنگ بود(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی توهین شد به لیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم چند تاشون حقشون بوده چند تاشون نبوده ولی خیلی انتخاب بدی بود
به نیمار میدادن باز میشد توجیح کرد
دیدیم ولی نپسندیدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم غیر مسی و لوئیز و روخو بقیه خوب بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته روخو هم به قول عادل هم پست آنچنانی نداشت(sm120)
اگه همین گلُ ایارامندی میزد فک کنم میپسندیدی(sm120)نقل قول:
ولی پدیده ی این جام جاودانی بود(sm120)