رئال هم گفته در صورت به توافق نرسیدن با جیمز با کیلور ناواس مذاکره میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رئال هم گفته در صورت به توافق نرسیدن با جیمز با کیلور ناواس مذاکره میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که اینُ گفته باید از *** اعدام بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه لیشتاینر بره PSG ممکنه یووه بگیرتش (sm50) یا دارمیان یا یانمات (sm50)نقل قول:
ای خائن...فرید چی په؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دارم دانلودش میکنم اگه افت سرعت نداشته باشم تا صبح تمومه (sm120)نقل قول:
فرید گفته کاسیاس و لوپز رو بفروشید من میام تازه قیمتش هم بالاست (sm120)نقل قول:
تو pes رفتم دارمیان رو بخرم واسه تیمم دیدم فیسش الکیه منصرف شدم (sm14)
چه لباس س ک س ی پوشیده شکیرا تو اختتامیه جام (sm59)
مرام مدیریتیت تو مایه های پرز خودمونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو پی اس هر کی فیسش الکی بود رو میفروختم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]