دنیارو ببین کی فکرشو میکرد (sm2)
آرین 5 هم کامینگش خیلی سونه (sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دنیارو ببین کی فکرشو میکرد (sm2)
آرین 5 هم کامینگش خیلی سونه (sm2)(sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم خیلی براش تنگ شده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععععع سینا(sm176)..نبودی این امیرچند بار کشتت چند یار فرستادت زندان چند بارم گفت رفتی داعش..دیگه کم کم داشت باورمون میشد خوب شد اومدی(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادش پخ رو اشتباهی زدی جای 2 3 رو بگیر جای امیر اومد واسه من (sm2)
(sm2)
به به خانم معلم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادم دروغ نگفته ولی خوب هرچی بود گذشت (sm173) البته فک کنم که گذشت (sm2)
اگه نگذشته سریعا برو ما خودمون ته خلافیم میترسیم شر شه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس وض سایت خوب شده (sm2)نقل قول:
پول هاست نداشت سعید الان آیتونز آلبوم میخره؟ (sm2)
از آلبوم جبر به بعد بخری پولش میره تو جیب اون بدبخت آلبوم قبلیاشو بش پول نمیدن لاشیا (sm50) (sm2)
دمت گرم دو تا غیر رسمی با کیفیتشو نداشتم (sm19)