دنی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دنی(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی داره به من میگه این فصل کمبود دنی رو بدجور احساس میکنیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6 فصله نمودی بدبختو واس خاطر تو رفت (sm25)نقل قول:
استکتونه آواتارت ؟ (sm132)
(sm2) عذاب وجدان گرفتم دنی یکم(sm74) آخه تا کِی نفوذ و سانتر به روی دروازه (sm120) وسط زمین جای مسی اونور جای اینیستا اصن کلاً همه جای زیمین حضور داشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره جان استکتون (sm19) پیپ گذاشته بود اینستا منم دو هفته پیش سریال در قلب من دیدم رفتم اون دوران خلاصه دوباره شدم اسی استکتون (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
Stoudemire هم خدافظی کرد(sm74)(sm50)
یادش بخیر nba live فینیکس بر میداشتم اینو با استیو نش و ریچارد جفرسون چه حالی میداد (sm74)
دوران اوجش همون فینیکس کنار استیو نش بود ... اینم مصدوم شد زود گذاشت کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمشم قیشنگ بود واسه ما (sm120)
رضا (sm120)
طرفدار رز هم هست (sm120) حالا ما هم طرفدار داریم : شهیار قنبری (sm2)جنگجویان گلدن استیت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوبت بونوچی و بارزاگلی رسید(sm120)
(sm70)نقل قول: