دوستان لطفا برای گرفتن ایمیج از سی دی ها از نرم افزار Clone CD استفاده کنید با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان لطفا برای گرفتن ایمیج از سی دی ها از نرم افزار Clone CD استفاده کنید با تشکر
کلا به نظر من بهترین گزینه همین clone cdه... هم حجم پایین، هم سرعت بالا، هم خیال راحت...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Muhammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با عرض پوزش خدمت دوستان عزیز از الان تا روز سه شنبه دارم میرم مسافرت ببخشید که آپلود آلبوم ها طول کشید. به محض برگشتنم آلبوم ها رو تقدیم می کنم.
آلبوم بال در بال
... uploading
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم خموشانه
... uploading
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم انتظار
... uploading
آلبوم هزار مضراب
... uploading
آلبوم چهارگاه
... uploading
آلبوم های آپلود شده :
1 . چهار گاه
2 . بال در بال
3 . قافله سالار
4 . همیشه در میان 1
5 . همیشه در میان 2
6 . رمز عشق
....