نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
256 رو میگی ..
جدیدا دیگه جریمه نداره ..
128 بگیر ماهی 28 تومن سرعت رو 110 ثابت ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
256 رو میگی ..
جدیدا دیگه جریمه نداره ..
128 بگیر ماهی 28 تومن سرعت رو 110 ثابت ..
آقا فعلا (sm155)
میام دوباره
پاس فایلتو پر کردی ....(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر خدمتی هاتم رفتن اموزشی خوبه خوبه
(sm59)
امير فكر كنم پاكش كرده (sm54)
من خودم شر كرده بودم نيستش
توو صفحه شم نيست
نوید (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مست بوده اون وقت که نوشته بعد حالش اومده سر جاش حذف کرده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش من موندم این اصحابی چطور شد خواننده هنوز واسم سوالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من؟(sm157)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی من الان مخابرات 43 میدم همون 43 ای رو میخوام اون سرعتش چنده؟؟؟
100% مطمئنی سرعت پایین نمیاد؟
(sm10)(sm174)
(sm127) مخلصم محسن جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدته ؟
(sm173)