نه منظورشون رضا رویگیری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول خوب کوبیدنش بعد واسش ارزو سلامتی کرده بودن...
نمایش نسخه قابل چاپ
نه منظورشون رضا رویگیری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول خوب کوبیدنش بعد واسش ارزو سلامتی کرده بودن...
مباركت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زودتر ميگفتي يه تايپيك بزنيم واست (sm19)
رویگری کلا ادم درستی نیست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخابرات از کیون میزارن آدمو ..
این ماه 5 گیگ رو اینقد سریع خورد مجبور شدم 3 گیگ اضافه بخرم ترافیک ..
اونجام تو انجاشون !!!! (sm3)
فداتشم (sm127)(sm127) لطف دارینقل قول:
همش درد دل بود
میدونم زیاد توش اشتباه هست ولی خواستم بنویسم شاید خالی بشم
یغما (sm2)
با کریو میخوام از یوتیوب دانلود کنم نمیشه چرا ؟
بستن ؟
قربونت نوید جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که میام بین شما
من بین خودتون قبول کردین واسم از صد تا کادو بهتر (sm10)
شاتل رو ول کردی رفتی مخابرات(sm29)فیببری شدین مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اینو به نظرت تخلیه کنم شاتل رو بگیرم؟؟؟(sm157)
(sm127)(sm127)نقل قول:
همین که حرف دل خیلی ارزش داره (sm111)