رسول اینتو شنیدی؟
Jesus Culture - Rooftops (Live)
ملودیش تو فازِ ویتین تمپتیشنِ.. خیلی باحاله ..گذاشتم سایت اجرای زندشم هست
نمایش نسخه قابل چاپ
رسول اینتو شنیدی؟
Jesus Culture - Rooftops (Live)
ملودیش تو فازِ ویتین تمپتیشنِ.. خیلی باحاله ..گذاشتم سایت اجرای زندشم هست
پیش درآمد انتظار ... (sm50)
... تو روحت صفاریان ... (sm59)
مهدی موسوی (sm74) دلم گرفت (sm178)
طرفداری (sm3)
ایول رفتم تو کارش (sm173) من عاشق این سبکمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی موسوی:
«اگر این حکم بشکند و تبرئه شویم برمیگردیم. یک شاعر باید با دردهای مردمش زندگی کند.»
«حال ما خوب نیست. نمیخواهم وارد جزئیات بشوم. اما فرار از ایران ساده نیست. احساس میکنم از چیزی که به آن تعلق دارم دور شدهام،
ما را به زور وادار کردهاند از چیزی که به آن تعلق داریم دور شویم. برای همین ناراحتیم و این طبیعیست. اما با اینحال امیدواریم. امیدواریم که بتوانیم برگردیم به ایران.»
عجب ملودی داره ! (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتیاز منتقدین از سه زاویه تو حلقم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرام بخش ها
حافظه ام را پاک کرده اند
امّا...
دلم می گوید:
"من کسی را
بسیار دوست می داشتم..."(sm50)
محمد برقعی
امام جمعه تبریز: تأیید فلهای کاندیداها از سوی هیأتهای اجرایی جای سوال دارد
(sm2)
پاش گرفت یهو طفلک (sm120)
لامصب چه تنظیمیِ آخه ..Merci از Stromae
بی کلام هاوس (sm118)
هیچ وقت مهم نبودم نباید کار سختی باشه . . . (sm155)
به خودم دروغ نگفتم فکر نکردم لازم باشه . . . (sm172)
این آهنگ حجت اشرف زاده واسه سریال شبکه تهران اوریجینالش نیومده چرا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بانی فیلم
چون ساقی ما ریخت بر او جام شرابی
بشکست در سومعه کاین معبده تا کی ... (sm50)
(sm27)
کاشکی میشد مثال ابرای تو
زار زار گریه ی مستونه کنم
زار زار گریه ی مستونه کنم
از خودش خوشت اومد یا خوندنش ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن مرجانو لرزوند که (sm120)
این خیلی خوب بود (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)دارم میگم کاملا سیوکسی دیگه حرفی میمونه ؟
(sm88)اون پسره شبیه سالار خوند لاشیا چقد کم پخش کردن
فکر کردم اسمشو نوشتی یعنی kamela siuksi (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتمم چرا انقد فامیلیش عجیبه ها (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو چه معیاری این رفت مرحله بعدی مشخص نشد (sm120)
(sm2)جا داره یادی کنیم از خانوم گوگوش ..
- (sm50)
(sm2)مرتیکه دو پیک رفته بود بالا اومده بود تست بدهنقل قول:
استعداد یابی نیست که لامصب نمایش سیرکه (sm2)
(sm2)چقد بی ادبه این
والا (sm2)انگار برنامه مجلس گرم کردنهنقل قول:
خیلی خوبه لامصب (sm59)نقل قول:
(sm120)میخواستم ببینم مجاب شدم صبر کنم زیرنویس کامل بیاد
اشترم
سندی با چه جوی بله هاشو میگه (sm120)