نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حرف غیر منطقی میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آدم خوبی نیستم همه جور گناهی هم مرتکب شدم به غیر از گناهای سنگیننقل قول:
ولی هیچ وقت این حرفو نمیزنم ... توام نگو
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتخب جهان رو داشتن دیوثای بی عرضه (sm2) همینا که نام بردی تو باشگاه هاشون حدقل یه بار چمپیونز رو گرفتن ولی تو ملی هیچوقت گهی نبودن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اونجایی که فقط یک بار زندگی میکنی سعی کن بهترین زندگی رو داشته باشی وقتی خودت رو میندازی تو چارچوب خدا و پیغمبر و عمام و دین عملا نمیتونی از زندگیت لذب ببری و میشه عروسک خیمه شب بازی - من مشکلی ندارم تا الان هم به هر چی که رسیدم فقط و فقط حاصل سگ دو زدن های خودم بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق شدی (sm79) (sm70) عب نداره خوشمزه تر میشه (sm120)نقل قول:
گوجه زدی حالا یا نه؟(sm120)
الان این مربی گوسفندشون استعفا داد میرن ی گوسفند پیر دیگه میارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی پیر پاتال هست جمع میکنن میارن انگلیس(sm120)کسایی که سرمربی انگلیس میشن که چند سالی مونده به اخر عمرشون.. اریکسون کاپلو و حالا هاجسون(sm120)
فکر کن ردنپ رو بیارن