خب بالاخره هستی یا نه ؟ اگه هستی تا برات بفرستم شماره یا یوزرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر ندارم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بالاخره هستی یا نه ؟ اگه هستی تا برات بفرستم شماره یا یوزرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزر ندارم
اسلام ولی محمدی محسنو به گا داد(sm2)
این شعرو یکی دو شب پیش گذاشت الان چرا دعوا افتادن(sm2)
چیو بفرستی دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تلگرامتو ندارم رفیقا هستن تو لیست اکثر تو نیستی (sm70)نقل قول:
بستگی داره ب طرحت واسه من طرح 128 کیلوبیت،6 گیگابایت یک ماهه 22 تومن (sm51) من راضی ام (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخه من با تو چه رفاقتی دارم؟(sm2)نقل قول:
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
شبانه رایگان افت نداره سرعت دانلودت ؟ چنده ؟ 128 ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
(sm134)نقل قول: